Zeg je baan nog niet op

Publiceren is gewoon keihard werken

Stap 1 
boekplan

TEMPLATE | omslag madina rain

Dit is een standaard ontwerp. Je hoeft alleen een tekst in Word en losse afbeeldingen aan te leveren. Wij maken een ontwerp in de gekozen stijl en zorgen voor een drukklaar bestand. 

  • Vul onderstaand formulier in. Op die manier ontvangen wij alle benodigde gegevens en bestanden.
  • Wij maken een ontwerp. Wij vervangen foto’s en tekst in de template door jouw eigen materiaal. We stemmen de kleuren af op de foto, zodat het een mooi geheel vormt.
  • We sturen je een digiproef. Na +- 1 week ontvang je per e-mail een pdf op lage resolutie. Controleer deze goed en laat ons weten of er correcties nodig zijn.
  • Het drukbestand wordt na betaling toegezonden. De digiproef is ongeschikt om af te drukken. Daarvoor is dit bestand nodig op hoge resolutie.

VOOR- EN NADELEN

Werken met standaard-ontwerpen is goedkoper.
Je kunt binnenwerk en omslag apart bestellen.
Ontwerpen kunnen ook door andere boekdrukkers gebruikt worden.
Aanpassingen op het standaard-ontwerp kosten € 60,- per uur.
Minder uniek dan een exclusief ontwerp.

PLANNING | 1 week
KOSTEN | € 99,- per boekomslag

 


ONTWERP BESTELLEN


Kijk vóóraf alle teksten goed na. Als je ná de vormgeving nog fouten moet verbeteren, kost dat de vormgever onnodig veel tijd en dat gaat helaas gepaard met extra kosten (€ 2,- per verbetering of aanpassing).

Wij kunnen een ISBN voor je aanvragen.Dit is alleen mogelijk als jouw boeken via ons worden gedrukt. Als je voor een andere drukker hebt gekozen kun je zelf een ISBN aanvragen via ISBN.nl.

Onderstaande vragen hoef je alleen in te vullen als je een ISBN via ons wil aanvragen.Lees eerst even de uitleg over NUR en hoofdthema op www.BestelMijnBoek.nl/ISBN.

Wat is de verwachte verschijningsdatum?Dit kan later eventueel nog aangepast worden.

Lever de foto voor de omslag aan als JPG. Plak je afbeeldingen dus NIET in het word-bestand, maar stuur ze echt als losse jpg. Let op de juiste resolutie (300 dpi), want een onscherpe foto kunnen wij niet verbeteren.

Lever de portretfoto van de auteur aan als JPG. Deze foto komt op de achterzijde van de omslag.

Geen geschikte afbeelding? Als je zelf geen foto's hebt, kun je bij Shutterstock.com kiezen uit miljoenen stockfoto's. Je hoeft zelf geen abonnement te nemen. Geef hieronder gewoon het nummer van de gewenste foto door. Kosten: € 20,-

Respecteer auteursrecht. Eventuele schadeclaims door derden - bijvoorbeeld door schending van auteursrechten - komen voor rekening van de auteur.
Aan welke specificaties moet jouw bestand voldoen? Als je van een andere drukker dan BestelMijnBoek gebruikmaakt, is het belangrijk dat je vooraf de aanleverspecificaties opvraagt. Deze eisen zijn namelijk voor iedere drukker anders. Achteraf aanpassen is extra werk (€ 60,- per uur).