Stap 1 
boekplan

ILLUSTRATOR | Nynke Boelens

 

ILLUSTRATOR | Nynke Boelens

Illustrator Nynke Boelens maakt illustraties voor (kinder)boeken die de lezers prikkelen.  

Zie jij je hoofdpersoon uit je boek al helemaal voor je? En wil je graag dat zijn of haar belevenissen ook in beeld in je boek staan? Daar kan illustrator Nynke Boelens van design wonderlab je bij helpen. Nynke maakt illustraties voor (kinder)boeken die de lezers prikkelen. De illustraties verhelderen of ondersteunen jouw tekst waar nodig. Ook voor een boekomslag kan Nynke een passende illustratie voor je maken. Met humor en oog voor detail maakt ze illustraties vol verbeelding, die zorgen dat jouw boek er prachtig verzorgd uitziet en er echt uit springt!

PRIJZEN ILLUSTRATOR

Wil je écht wat bijzonders of een illustratie in je eigen huisstijl? Schakel dan een externe illustrator in. Wij werken met “dreamteams” van externe professionals, zodat jij als uitgever/auteur meer keus hebt. Maak wel altijd vooraf duidelijke afspraken over de prijs, opdracht en doorlooptijd. Natuurlijk is de prijs een belangrijke factor, maar zorg ook dat je een goede klik hebt met je illustrator en dat de ontwerpstijl aansluit bij jouw smaak. De werkwijze kan verschillen per illustrator, dus check even de voorwaarden en portfolio op hun eigen website. Aan de tekst op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

ONTWERP | €65,- per uur (ex btw)

EXTRA INFO | Voor elk project maak ik een offerte op maat, afhankelijk van de hoeveelheid en de moeilijkheidsgraad van de illustraties.
PLANNING | 
Hou rekening met een gemiddelde doorlooptijd van minimaal 8 weken als je een heel (kinder)boek geïllustreerd wil hebben. Tip: neem alvast contact met me op in een vroeg stadium.

Ons dreamteam

KIES JOUW ILLUSTRATOR

Via onderstaande lijst kun je kiezen uit diverse illustrators, waarmee wij prettig samenwerken. Wij noemen dat ons “dreamteam”. Het zijn externe professionals (dus NIET bij ons in dienst) en je kunt rechtstreeks contact met hen opnemen.

ILLUSTRATOR | Hans Swaep
dreamteam

ILLUSTRATOR | Hans Swaep

Illustrator Hans Swaep is veelzijdig en brengt een schat aan ervaring mee, waardoor een unieke