Stap 1 
boekplan

SCHRIJFCOACH | Jolanda Pikkaart

 

SCHRIJFCOACH | Jolanda Pikkaart

Jolanda Pikkaart heeft zich gespecialiseerd in schrijfcoaching voor ondernemers en professionals.  

Als ondernemer wil jij je kennis delen, je klanten helpen bij hun probleem of vraag en je expertise tonen. Dat doe je door je verhaal te vertellen! Een goed boek schrijf je niet alleen. Een boek schrijven is een project. Tijdens zo’n project wil je werken met iemand die met je meedenkt, je stimuleert, je frustraties begrijpt en oplossingen ziet. Of je een duwtje in de goede richting geeft als dat nodig is. Jolanda is daar een kei in. Ga je liever zelf aan de slag met een online programma? Ook dat is mogelijk. Jolanda deelt graag haar expertise.

“Ik denk mee bij het schrijven van je boek, je boekpromotie, het publiceren van je boek en hoe je je boek koppelt aan je bedrijf. Een boek geeft waarde aan je lezers en aan je bedrijf!”

Jolanda is auteur van diverse korte verhalen (fictie) in verhalenbundels en tijdschriften. In 2014 verscheen haar boek ‘Met je smartphone het bos in’. En in 2018 verscheen ‘De Boekplanner – 52 weken focus op je boek’ en het bijbehorende boek ‘Zorg dat jouw boek er wél komt’ van Jolanda Pikkaart en Esther van der Ham. Want dat is haar doel, dat jouw boek er wél komt!

PRIJZEN SCHRIJFCOACH

Wij werken met “dreamteams” van externe professionals, zodat jij als uitgever/auteur meer keus hebt. Maak wel altijd vooraf duidelijke afspraken over de prijs, opdracht en doorlooptijd. Natuurlijk is de prijs een belangrijke factor, maar zorg ook dat je een goede klik hebt met je schrijfcoach en dat jouw wensen aansluiten bij het product. De invulling van pakketten kan verschillen per schrijfcoach, dus check even de voorwaarden op hun eigen website. Aan de tekst op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

GRATIS: Online training Start met je boek. Denk je aan schrijfcoaching voor je non-fctieboek? Ik denk graag met je mee tijdens een gratis boeksessie.
ONLINE PROGRAMMA’S | 
Van je boekplan, tot je hele boekmasterplan. Jolanda heeft verschillende online programma’s.
WORKSHOP EN EVENTS |  Jolanda organiseert diverse events en workshops over schrijven, boekpromotie en uitgeven. De prijzen verschillen.
SCHRIJFCOACHING |
  € 125,- excl. btw per uur. Korting bij langere trajecten. En er is ook een VIP-traject van je boekidee tot je boekpresentatie.

KORTING | Laat even weten dat je via BestelMijnBoek komt. Je krijgt dan 10% korting op de online programma’s van Jolanda. Dit geldt niet voor individuele begeleiding.

Ons dreamteam

KIES JOUW EDITOR

Via onderstaande lijst kun je kiezen uit diverse editors, waarmee wij prettig samenwerken. Wij noemen dat ons “dreamteam”. Het zijn externe professionals (dus NIET bij ons in dienst) en je kunt rechtstreeks contact met hen opnemen.

EDITOR | Susan de Boer
dreamteam

EDITOR | Susan de Boer

Als journalist/tekstschrijver en redacteur zorgt Susan de Boer ervoor dat verhalen van mensen en organisaties

BOEKBEGELEIDER | Loes Visch
dreamteam

BOEKBEGELEIDER | Loes Visch

Loes Visch van XXLV Boekbegeleiding is gespecialiseerd in het begeleiden van kunst- en cultuurgerelateerde boekprojecten

EDITOR | Daniëla Postma
dreamteam

EDITOR | Daniëla Postma

Daniëla Postma heeft zich gespecialiseerd in schrijfcoaching, redactie én vormgeving van levensverhalen.