Stap 1 
boekplan

auteur | Ria Atsma-Salij

Niemand kan zo voordragen uit eigen werk als onze auteur Ria Atsma. Zo leuk, zo verrassend!

auteur-atsma-300x300Wij over Ria Atsma-Salij

We leerden Ria kennen tijdens onze auteursborrel in 2014. Zij publiceerde destijds nog niet via BestelMijnBoek, maar zij stal absoluut de show tijdens het open podium. Een verrassende voordracht met Rotterdamse tongval, vol humor over het leven van haar moeder. Twee jaar later mochten wij haar uitbundige dichtbundel “Passepartout” produceren. Vlak daarna verscheen ook het “Benjamin op ruimtereis“. En wederom wist Ria ons te verrassen. Dit laatste boekje bleek namelijk een lieflijk kinderboekje te zijn over rouwverwerking, mooi klein gehouden met een vleugje humor, bedoeld voor  haar eigen kleinkinderen. Omdat hardcovers in een kleine oplage relatief duur zijn, is het boekje is via bol.com uit kostenoverwegingen alleen verkrijgbaar als paperback. Er bleek echter toch vraag te zijn naar een hardcover-versie. Daarom staat het boek nu wel in twee verschillende uitvoeringen in onze eigen webshop.

Na de kunst- & dichtbundel “Spetters als druppels op papier” verscheen eind 2017 “Een boomhut met een eeuwenoud geheim“. Dit boek voor dappere lezertjes vanaf 9 jaar én voor volwassenen die nog in sprookjes geloven, schreef zij samen met haar broer Hans Salij. Dit laatste boek wordt gedistribueerd via het CB, daardoor is het te koop via alle boekhandels en webshops, zoals bruna.nl.

Ria Atsma-Salij over ons

“Naar alles wat ik wilde en wenste is geluisterd. En ik kan zeggen, ik was niet makkelijk. Met een mooi eindresultaat: een kinderboekje met illustraties van mijn dochter én een dichtbundel vol met kunst en foto’s. Perfecte service, en heel menselijk. BestelMijnBoek gaf nét even dat extra beetje begeleiding, waar je als beginnende auteur behoefte aan hebt. Je bent geen nummer, ze denken echt mee. Mijn klapstuk hoop ik volgend jaar wederom bij BestelMijnBoek uit te geven. Het wordt een levensroman met een dosis humor en passie, die zich grotendeels afspeelt in het Rotterdam van de 60- 80 jaren.”

In de bibliotheek van Spijkenisse | april 2016

In de draaideuren van de bibliotheek in Spijkenisse is ruimte voor een mini-expositie. In april 2016 mocht onze auteur Ria Atsma-Salij deze vullen met haar schrijfsels en kunstwerken. Haar laatste dichtbundel “Spetters als druppels op papier” ligt hier prachtig in het zicht, net als de door ons geleverde boekenleggers en flyers. Bedankt Bibliotheek Spijkenisse voor deze leuke kans. Geweldig dat jullie zoveel aandacht hebben voor lokale auteurs!

Ria Atsma-Salij in Blbliotheek Spijkenisse

Ria Atsma-Salij in Blbliotheek Spijkenisse

In de krant van Groot Nissewaard  |  2 april 2016

Ria Atsma Salij in de krant

In de krant Groot Nissewaard  |  8 maart 2016

Ria Atsma Salij in de krant