Stap 1 
boekplan

auteur | Peter Guzzi

Het verhaal van Peter Guzzi stond al vanaf 1997 op zijn computer. En nu is het eindelijk een boek.

Peter Guzzi | Vuur van binnenWij over Peter Guzzi

Toen Fokker failliet ging, kreeg Peter het advies om de stress van zijn ontslag van zich af te schrijven. Hij startte – een beetje onwillig – met één a4-tje en plotseling was het een spannend boek over motorbendes en drugsmaffia. Vervolgens stond dit verhaal bijna 20 jaar klaar op zijn computer. Hij had het al wel eens gepubliceerd als e-book, maar dat voelt toch niet hetzelfde als een écht boek. In 2016 verscheen zijn boek “Vuur van binnen” eindelijk als paperback van 421 pagina’s. Voor ons zijn dit hele dankbare projecten, wetende hoe lang sommige mensen gewacht hebben op een kans hun werk te publiceren!

Peter Guzzi over ons

“In eerste instantie had ik voor mijn boek “Vuur van Binnen” al wat rondgekeken in uitgeversland, ook naar zelfuitgevers, maar gelukkig werd ik door een journalist van een motorblad meteen in de goede richting gezet. Via hem kwam ik terecht bij BestelMijnBoek.nl. Daar werd ik doortastend en bemoedigend de goede kant op geleid. Zo was ik ineens in het bezit van mijn eerste eigen boek! Dit geeft een gevoel wat zo gaaf is! Tot mijn verbazing was het na mijn bestelling niet over en sluiten. Ik krijg nog steeds – toevallig zelfs vandaag nog – tips en handreikingen om de promotie voor mijn roman optimaliseren. Ik heb nu in wat plaatselijke blaadjes gestaan en in een groot motorblad wat resulteerde in stijgende verkoop. Dat is fijn, maar voor mij persoonlijk is het belangrijker dat mensen het verhaal lezen feedback geven.”