Stap 1 
boekplan

auteur | Guram Kochi

Guram Kochi heeft tientallen verschillende titels via ons laten verschijnen. Een trouwe klant. En daar zijn we trots op.

Guram KochibrolashviliWij over Guram Kochi

Wij leerden Guram Kochibrolashvili (Kochi), de man achter Uitgeverij Serebrov, zo’n 15 jaar geleden kennen. Deze uitgeverij heeft een uniek fonds met vooral Christelijk-Hermetische en esotherische boeken, vaak uit het Russisch vertaald.

Het gaat daarbij om tientallen verschillende titels, waarvoor de Nederlandse markt niet zo groot is. Guram heeft deze boeken bij ons ondergebracht, zodat hij ze via Bol.com kan verkopen zonder dat hij voor al deze titels hoeft te investeren in voorraad. Wij printen de boeken immers pas als zijn klanten een bestelling plaatsen. Op die manier zorgt printing-on-demand voor diversiteit.

Guram Kochi MSc over ons

“Als uitgever van boeken voor een beperkte groep geïnteresseerden (Serebrov Boeken, boeken uit de traditie van het Christelijk Hermetisme), en tevens technisch directeur van Gozalov Books (boeken uit de Oosterse Christelijke, voornamelijk Russische, traditie) kan ik BestelMijnBoek aanbevelen als een uitstekende drukker en boekverkoper. Esther Kraaijenbrink is nauwgezet, enthousiast, bedreven, en bekwaam op vele gebieden in de boekenbranche, professioneel, komt alle afspraken na en werkt continu aan het uitbreiden van haar verkoopkanalen (o.a. via haar webshop, bol.com en boekenverkoop op beurzen en markten).

Interview met Guram Kochibrolashvili

Tijdens de boekenborrel op 2 september 2017 werden onze auteurs geïnterviewd door Ineke Kouwenberg van TIK voor communicatie. Deze interviews werden door MKB Webinar live uitgezonden via Facebook Live.

[fbvideo link=”Fhttps://www.facebook.com/BestelMijnBoek/videos/1493095730781444/” width=”750″ height=”600″ onlyvideo=”0 or 1″]

2011 | Mabel van der Dungen

BN’er Mabel van den Dungen verwijst in dit artikel ook naar dit boek van Serebrov over de Kriya yoga.

Guram Kochibrolashvili over christelijk hermetisme

Guram Kochibrolashvili schreef deze essay over christelijk hermetisme. Klik hier voor het volledige artikel (PFD).

Guram Kochibrolashvili over christelijk hermetisme

Schilders Vakkrant 22 juni 2012