Stap 1 
boekplan

auteur | Erna Dijkstra

Het boek van gewichtsconsulente Erna Dijkstra ondersteunt haar praktijk.

AUTEUR | Erna DijkstraWij over Erna Dijkstra

Erna Dijkstra is gewichtsconsulente met een eigen praktijk. Zij legt dagelijks mensen de basis van een gezonde leefstijl uit. En wat is er dan handiger dan om al die adviezen te bundelen in een boek?  Dat deed zij dus in haar boek “De sleutel naar een gezonde leefstijl“. Erna is zeer bevlogen én heeft een echte hands-on mentaliteit. Zij heeft er daarom voor gekozen om de distributie helemaal zelf te doen.  Niet alleen via haar eigen website aan haar eigen klanten, maar óók richting Bol. Het voordeel is dat Erna meteen inzicht heeft in de verkopen via dat verkoopkanaal. Het nadeel is dat zij zélf de verzendingen moet regelen en een voorraad boeken moet aanhouden. Gelukkig werken wij met printing-on- demand, dus is een kleine voorraad voldoende en kan zij steeds snel bijbestellen.

Erna Dijkstra over ons

“In mijn werk als zelfstandig gewichtsconsulente stuit ik regelmatig op hypes die massaal gevolgd worden en uiteindelijk op de lange termijn niet zorgen voor het zo graag gewilde gewichtsverlies. Dat was de reden voor mij om een boek te schrijven over het aanleren van een gezonde leefstijl.

Ik ben via een bekende terecht gekomen bij Esther van BestelMijnBoek. Direct bij het kennismakingsgesprek kreeg ik een prettig en vertrouwd gevoel bij haar. Ik had mijn concept meegenomen en kreeg direct tips en adviezen. De opmaak van mijn boek is op een geweldige manier verzorgd en gemaakt. Iedere keer ontving ik voorbeelden waarin ik eventuele wijzigingen kon doorgeven. Ook voor vragen en of opmerkingen is Esther altijd bereikbaar en maakt ze tijd voor je en ze geeft adviezen die onderbouwd zijn en waar je iets mee kunt. Na de levering van het boek is Esther nog steeds actief bezig om de verkoop van je boek te promoten. Kortom, heb je wel tekst voor je boek maar verder geen idee hoe je nu verder kunt om het tot een echt boek te maken neem dan contact op met Esther, zij maakt van jouw kennis een geweldig boek waarin jouw wensen en ideeën tot uiting komen.

5 december 2018 | Erna Dijkstra

Op pagina 19 van De Merwede een hele pagina over “Ontdek de sleutel naar een gezonde leefstijl“, het boek van Erna Dijkstra.

4 december 2018 | Op Sliedrecht24.nl

De website Sliedrecht24.nl besteedt aandacht aan het boek van Erna Dijkstra: “Boek Dijkstra laat zien dat gezonde leefstijl mogelijk is”.

30 november 2018 | In het AD

Een mooi artikel in het AD (de Dordtenaar): “Diëten zijn niet de duurzame oplossing, een blijvende leefstijlverandering wél”.

IN DE RKANT | Erna Dijkstra