Stap 1 
boekplan

auteur | Eelse Bies

Eelse Bies organiseerde een schrijfwedstrijd voor zeer korte verhalen. Alle inzendingen zijn in de verhalenbundel “Kort verteld” opgenomen.

auteur-bies-300x300-(2014-12-20)Wij over Eelse Bies

Eelse Bies is een bijzonder exemplaar. Zo’n 5 jaar geleden richtte Eelse Bies (1937) zijn huiskamer in als “Galerie De Opkamer”. Deze opkamer in Maasdam is elke eerste zondag van de maand open en biedt een podium aan kunst, muziek, poëzie, dialect en theater. Voor het lustrum organiseerde Eelse Bies een schrijfwedstrijd voor zeer korte verhalen. Alle inzendingen zijn in de verhalenbundel “Kort verteld” opgenomen. Hij gaf aan niet perse winst te willen maken op de boeken, maar liever ook geen verlies. Daarom heeft hij gewerkt met een intekenlijst, waarbij mensen het boek vooraf met korting bij Eelse zelf konden bestellen. Een week voor de boekpresentatie gaf hij de definitieve aantallen door, zodat er precies genoeg boeken geprint werden. Een te grote oplage is immers zonde van het geld!

Eelse Bies over ons

“Al Googelend kwam ik bij Bestelmijnboek.nl terecht en wat vooral aansprak was voor mij de transparante wijze van informeren hoe een en ander werkt om een boek samen te stellen met daarbij het aanbod van een gratis brochure en een uur gratis intakegesprek. Met name het persoonlijke gesprek met Esther Kraaijenbrink, enthousiast, open, haalde me over de streep om voor Bestemijnboek.nl te kiezen. Ook de begeleiding onderweg naar het boek was adequaat en beslist niet stroperig met als gevolg het boekje “Kort verteld” met 26 zeer korte verhalen van maximaal 300 woorden zonder financiële risico’s. Als hoedendrager: chapeau!”

In het AD op 30 november 2015

eelse bies

In het AD op 17 mei 2014

krant-eelse-bies-480-(2014-04-16)

Het Kompas 25 november 2015

eelse bies

Het Kompas 9 december 2015

eelse bies

Hoeksche Waard Exclusief 13 december 2015

Eelse Bies