Stap 1 
boekplan

JOURNALIST | Annemarie de Vries

 

JOURNALIST | Annemarie de Vries

Eindredacteur Annemarie de Vries weet precies waar een goed persbericht aan moet voldoen.  

Annemarie de Vries is freelance tekstschrijver, journalist en eindredacteur bij de Delftse Post. Zij ziet dagelijks dagelijks enorme stapels persberichten voorbij komen en weet dus als geen ander waar journalisten op letten. Er is natuurlijk nooit een garantie dat jouw persbericht wordt geplaatst, maar je kunt je kansen zeker vergroten met haar deskundige begeleiding.

PRIJZEN PERSBERICHTEN

Wij werken met “dreamteams” van externe professionals, zodat jij als uitgever/auteur meer keus hebt. Maak wel altijd vooraf duidelijke afspraken over de prijs, opdracht en doorlooptijd. Natuurlijk is de prijs een belangrijke factor, maar zorg ook dat je een goede klik hebt met jouw expert en dat jouw wensen aansluiten bij het product. De invulling van pakketten kan verschillen, dus check even de voorwaarden op hun eigen website. Aan de tekst op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

PERSBERICHT OPSTELLEN | vanaf € 150,- ex. btw
PERSBERICHT VERZENDEN | € 50,- ex. btw
PERSADRESSEN VERZAMELEN | € 100,- ex. btw

BELANGRIJK | Je begrijpt vast wel dat we voor dit tarief niet jouw hele boek kunnen doorlezen, dus voor het opstellen van een persbericht is het belangrijk dat jij zelf een eerste aanzet schrijft.
BELANGRIJK | Persberichten worden NIET nagebeld, want als journalist weet Annemarie dat haar collega’s dat storend vinden.

Ons dreamteam

KIES JOUW MARKETEER

Via onderstaande lijst kun je kiezen uit diverse editors, waarmee wij prettig samenwerken. Wij noemen dat ons “dreamteam”. Het zijn externe professionals (dus NIET bij ons in dienst) en je kunt rechtstreeks contact met hen opnemen.